Αυτόνομα Δωμάτια, Πολλαπλά Σήματα/Επίπεδα Διαχείρησης, Αξιόπιστοι Servers, Ασυναγώνιστες τιμές!
 
 
 
 
Ποιοί Είμαστε

Στόχος

Συνδυάζοντας την πείρα μας στον τομέα της πληροφορικής και ανάπτυξης εφαρμογών και την πολυετή μας ενασχόληση με τον χώρο των Chat, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, έτσι ώστε να αποκτήσετε το δικό σας Chat.

Έτσι λοιπόν αναλαμβάνουμε να φέρουμε σε πέρας όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, από την κατοχύρωση του ονόματος (Domain) που επιθυμήτε, την εγκατάσταση του λειτουργικού στον Server της επιλογής σας, όλες τις υπόλοιπες απαραίτητες ρυθμίσεις και τέλος την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του Chat Script που θα επιλέξετε.

Τι σας προσφέρουμε

Λογισμικό - Software

Χρησιμοποιώντας το Νο 1 παγκοσμίως λογισμικό για Video-Voice Chat της Visichat - GChat Video Chat Software, κάναμε τις δικές μας προσθήκες/τροποποιήσεις, δημιουργώντας έτσι ένα πληρέστερο Chat Script από το ήδη πλήρες πακέτο της Visichat, το οποίο μπορείτε να βρείτε μόνο εδώ!


Τεχνική Υποδομή - Hardware

Επιλέγοντας να συνεργαστούμε με τελευταίας τεχνολογίας DataCenter, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία λύσεων για το hosting του δικού σας Chat, από οικονομικές μέχρι και επαγγελματικές, έτσι ώστε να μην έχετε τα γνωστά προβλήματα με κολλήματα λόγο της εκτεταμένης χρήσης των μικροφώνων και των καμερών.

Άλλες Υπηρεσίες

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που θέλουμε να έχουμε με τους πελάτες μας, προσφέρουμε και μία μεγάλη γκάμα επιπλέον υπηρεσιών, έτσι ώστε να δίνουμε λύσεις σε όποια ανάγκη έχετε. Ενδεικτικά κάποιες από τις επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι οι ακόλουθες:

•  Κατοχύρωση ονόματος Chat (Domain),

•  Προώθηση του ονόματος του Chat σας στις κυριότερες μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, κτλ),

•  Κατασκευή ιστοσελίδας για το Chat,

•  Κατασκευή λογοτύπου,

•  Κατασκευή ηχητικών διαφημίσεων,

•  Κατασκευή διαφημιστικών Banner,

•  Κατασκευή νέων Panel με Emoticons,

•  Κατασκευή νέου Skin και παραμετροποίηση χρωμάτων,

•  Σύνδεση του Chat με Google Analytics, έτσι ώστε να έχετε αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία γύρω από την επισκεψημότητα του δικού σας Chat.

Πολλαπλά Σήματα Διαχείρισης

Σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε μέχρι και 20 διαφορετικά σήματα διαχείρισης, τα οποία έχουν διαφορετικές προσβάσεις (ποινές), έτσι ώστε να μπορείτε να μοιράσετε ρόλους διαχείρισης, ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας Chat.

Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα σήματα, αν θέλετε να διαφοροποιηθείτε από τα αρχικά σήματα που προσφέρουμε ή θέλετε να δώσετε μια πιο προσωπική νότα στο δικό σας Chat, με μια μικρή εφάπαξ χρέωση για την δημιουργία τους.

Αυτόνομα Ιδιωτικά Δωμάτια και Δωμάτιο Υποδοχής

Αυτόνομα Ιδιωτικά Δωμάτια

Έχοντας τροποποιήσει το αρχικό Script της Visichat, έχουμε δημιουργήσει νέους τύπους δωματίων, τα οποία έχουν τα δικά τους διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι το Ιδιωτικό Δωμάτιο, το οποίο προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

1. Αυτόματο κλείδωμα του δωματίου αν δεν υπάρχουν μέσα σε αυτό διαχειριστές.

2. Οι ιδιοκτήτες του δωματίου μπορούν να δώσουν μόνοι τους και ανά πάσα στιγμή διαχείριση σε κάποιο μέλος του δωματίου, μέσα από το Prive παράθυρο.

3. Οι ιδιοκτήτες του δωματίου μπορούν επίσης να αφαιρέσουν μόνοι τους και ανά πάσα στιγμή την διαχείριση από κάποιον διαχειριστή του δωματίου, επίσης μέσα από το Prive παράθυρο.

4. Τέλος τα Ιδιωτικά Δωμάτια προσφέρουν την δυνατότητα στους διαχειριστές του δωματίου να αποβάλουν κάποιο ανεπιθύμητο μέλος από το δωμάτιο, για την χρονική περίοδο που θα ορίσουν (Ξούτ). Αντίστοιχα, μπορούν να ακυρώσουν την ποινή Ξούτ, έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει το μέλος και πάλι στο δωμάτιο.

Η προσθαφαίρεση διαχείρισης δεν απαιτεί έξοδο και είσοδο στο Chat για εμφανιστεί ή να εξαφανισθεί το σήμα διαχείρισης, αλλά γίνετε επί τόπου.

Τέλος, τα Ιδιωτικά Δωμάτια, λόγω της αυτονομίας που προσφέρουν, μπορούν να ενοικιασθούν σε ενδιαφερόμενα μέλη και να σας αποφέρουν έσοδα, καθιστώντας έτσι το Chat σας μια ιντερνετική επιχείρηση, την οποία όσο καλύτερα δουλέψετε, τόσο περισσότερα θα είναι και τα οφέλη για σας.

Δωμάτιο Υποδοχής

Κάθε νέο μέλος που κάνει εγγραφή και μπαίνει στο Chat, μεταφέρετε αυτόματα στο Δωμάτιο Υποδοχής και δεν έχει το δικαίωμα να αλλάξει δωμάτιο, μέχρι κάποιος διαχειριστής να του μιλήσει πρώτα και στην συνέχεια να επιλέξει αν θα του επιτρέψει την είσοδο ή όχι. Αν δεν επιθυμείτε αυτή την διαδικασία, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε από το Admin Panel και όλα να νέα μέλη να μπαίνουν κανονικά στο κεντρικό δωμάτιο του Chat.

Η όλη διαδικασία γίνετε μόνο την πρώτη φορά που ένα νέο μέλος κάνει την είσοδό του στο Chat. Αν κάποιο μέλος τιμωρηθεί και χάσει την πιστοποίησή του, τότε και αυτό θα μπει στο Δωμάτιο της Υποδοχής κατά την είσοδό του. Με αυτό τον τρόπο σας δίνετε η δυνατότητα να αποκλείσετε από το Chat, μέλη τα οποία είναι ανεπιθύμητα για οποιοδήποτε λόγο, κάνοντάς τους δύσκολη την διαδικασία να περάσουν από την Υποδοχή, μιας και πλέον εσείς θα έχετε τον πλήρη έλεγχο για το ποιά άτομα θέλετε να εισέλθουν και ποιά όχι.

Στόχος του Δωματίου της Υποδοχής, είναι να γίνει το Chat σας, ένας πιο καθαρός χώρος, όπου όσοι βρίσκονται σε αυτόν, θα σέβονται όλους τους υπόλοιπους. Επειδή όμως αποτελεί έναν μόνιμο αποκλεισμό, που δεν μπορεί να παρακαμφθεί, θα σας παρακαλούσαμε κάνετε καλή χρήση αυτής της δυνατότητας που σας δίνουμε.

Άλλοι τύποι Δωματίων

Εκτός από τα Ιδιωτικά Δωμάτια, και τους τύπους δωματίων που προσφέρει το αρχικό Script της Visichat, τα τροποποιημένα Script που προσφέρουμε διαθέτουν τους ακόλουθους τύπους δωματίων:

1. Game Room (δωμάτιο παιχνιδιών)

2. Karaoke Room (δωμάτιο καραόκε)

3. Test Room (δωμάτιο ελέγχου και διόρθωσης τεχνικών προβλημάτων)

Όλα αυτά τα δωμάτια είναι προσβάσιμα στα μέλη του Chat μόνο αν μέσα σε αυτά βρίσκονται διαχειριστές. Κάθε τύπος δωματίου έχει το δικό του σήμα στην λίστα δωματίων.

Κατοχύρωση Ονόματος (Domain Name)

Αναλαμβάνουμε να κατοχυρώσουμε το όνομα (Domain Name) που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε στο δικό σας Chat, αποκλειστικά στην δική σας ιδιοκτησία, χωρίς να σας εμπλέξουμε σε τεχνικές λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει πως αν κάποια στιγμή αποφασίσετε να διακόψετε την συνεργασία μαζί μας, το όνομα θα είναι στην δική σας ιδιοκτησία, οπότε δεν θα απαιτείτε καμία ενέργεια από μέρους μας για να ανεβάσετε το Chat σας σε κάποιον άλλον προμηθευτή.

Καμιά φορά οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και εμείς στην VisichatHosting θέλουμε να είμαστε πάντα ειλικρινείς και ξεκάθαροι απέναντί σας.

Αλλαγή Εμφάνισης (Skin)

Αν θέλετε να κάνετε το δικός σας Chat να διαφέρει από τα υπόλοιπα, μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα νέο Skin για εσάς, ή επίσης μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα ήδη έτοιμα Skins που διαθέτουμε, με μια μικρή εφάπαξ χρέωση. Επίσης μπορούμε να ρυθμίσουμε για λογαριασμό σας τα χρώματα που θα έχει το Chat, έτσι ώστε να μην εμπλακείτε με τεχνικές λεπτομέρειες που ίσως δεν γνωρίζετε.

Πέρα από αυτά, τα δικά μας Script σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε 4 διαφορετικές φωτογραφίες φόντου και πριν την είσοδο του στο Chat κάποιο μέλος έχει την δυνατότητα να επιλέξει το φόντο της αρεσκείας του.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε από την διαχείριση διαφορετική φωτογραφία για το κάθε δωμάτιο, έτσι ώστε να δώσετε ένα πιο προσωπικό στιλ, ανάλογα με την θεματολογία του δωματίου.

Τέλος, σας προσφέρουμε και την μοναδική δυνατότητα να ακούγετε κάποιο τραγούδι της επιλογής σας ή ένα ηχητικό μήνυμα ή ακόμα και κάποια ανακοίνωση κατά την διάρκεια της εισόδου στο Chat. Αν επιθυμείτε να ακούγετε κάποιο ραδιοφωνικό spot ή διαφήμιση, μπορούμε να αναλάβουμε την δημιουργία του, με κάποια μικρή εφάπαξ χρέωση.

Πολλαπλά Panel Emoticons

Τα δικά μας Script διαθέτουν 2 διαφορετικά Panel με περισσότερα από 200 Emoticons στο σύνολο. Αν θέλετε διαφορετικά Emoticons στο δικό σας Chat, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς νέα Panel ή ακόμα μπορούμε να τροποποιήσουμε τα υπάρχοντα, προσθαφαιρώντας Emoticons, με μια μικρή εφάπαξ χρέωση.

Αποστολή Ηχητικών Σημάνσεων

Άλλη μια καινοτομία που προσφέρουν τα δικά μας Script είναι η αποστολή ηχητικών σημάνσεων μεταξύ των μελών, όπως το σφύριγμα, η κόρνα και το φτέρνισμα, οι οποίες δίνουν μια πιο ευχάριστη νότα στο Chat μεταξύ των μελών. Πολύ σύντομα η γκάμα των ηχητικών σημάνσεων θα διευρυνθεί και υπάρχει η πρόβλεψη να μπορείτε μόνοι σαν να αλλάζετε τις ηχητικές σημάνσεις του δικού σας Chat μέσα από το Admin Panel.

Hosting

Δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, έχουμε επιλέξει και συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα Data Centres της Ευρώπης, έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την πιο οικονομική και αξιόπιστη επιλογή διακομιστή (Server) για να φιλοξενηθεί (Hosting) το δικό σας Chat, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Έτσι αν θέλετε να ανοίξετε ένα Chat και εκτιμάτε ότι αρχικά θα έχει μικρή επισκεψημότητα, θα σας προσφέρουμε αντίστοιχα μια οικονομική λύση, με την χρήση κάποιου κοινόχρηστου διακομιστή (Shared Server).

Αν το Chat σας εκτιμάτε ότι θα έχει ή στην πορεία του χρόνου αποκτήσει μια μέτρια προς μεγάλη επισκεψημότητα, τότε έχουμε αντίστοιχες λύσεις με πιο δυνατούς κοινόχρηστους διακομιστές ή ακόμα και με την χρήση 2 διαφορετικών διακομιστών (έναν ιδιωτικό - Dedicated και έναν κοινόχρηστο - Shared).

Τέλος αν το Chat σας εκτιμάτε ότι θα έχει ή στην πορεία του χρόνου αποκτήσει μια μεγάλη ή πολύ μεγάλη επισκεψημότητα και θέλετε να απαλλαγείτε μια και καλή από τα ανεπιθύμητα κολλήματα που παρατηρούνται συχνά στα Audio-Video Chats, εξαιτίας του μεγάλου όγκου δεδομένων που παράγονται λόγω της χρήσεις των μικροφώνων και των καμερών, τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη λύση, με την χρήση πανίσχυρων ιδιωτικών διακομιστών (Dedicated Server).

Αυτό σημαίνει πως ο ιδιωτικός διακομιστής θα ανήκει αποκλειστικά σε εσάς και θα χρησιμοποιείτε επίσης αποκλειστικά έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μόνο του δικού σας Chat.

Λόγο του ότι αυτή η λύση είναι σαφώς η καλύτερη αλλά είναι και η πιο ακριβή, σας προσφέρουμε την δυνατότητα να μειώσετε το μηνιαίο ενοίκιο του διακομιστή σας. Πως? Προσφέροντάς σας την δυνατότητα υπενοικίασης ενός μέρους του διακομιστή σας, σε κάποιο άλλο μικρότερης επισκεψημότητας Chat, έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποια αρνητική επίπτωση στο δικό σας Chat.

Αυτή η υπενοικίαση μπορεί να γίνει μόνο αν μας το ζητήσετε εσείς και υπάρχει κάποιο διαθέσιμο Chat για να συνδεθεί στο δικό σας διακομιστή ή αν φέρετε εσείς κάποιον νέο πελάτη, όπου σε αυτήν την περίπτωση η έκπτωση που θα λάβετε θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ασφαλώς πάντα θα υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του διακομιστή σας από την μεριά σας, ή από κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό που θα ορίσετε εσείς, έτσι ώστε να μπορέσετε να ελέγξετε πόσα και ποιά Chat χρησιμοποιούν τον δικό σας Ιδιωτικό Διακομιστή.

Admin Panel

Νέες δυνατότητες έχουν προστεθεί επίσης και στο Admin Panel για να μπορείτε να:

1. Αλλάξετε τα Panel με τα Emoticons,

2. Αλλάξετε τον Loader του Chat σας,

3. Να αλλάξετε το τραγούδι στην είσοδο του Chat σας,

4. Να αλλάξετε τα μηνύματα και τις περιγραφές του Chat σας,

5. Να ορίσετε τους διαχειριστές και τον τύπο διαχείρισης ανά δωμάτιο.

6. Να ορίσετε την σειρά με την οποία θα φαίνονται τα εικονίδια στην λίστα μελών (Φωτογραφία, όνομα μέλους, Prive, μικρόφωνο, κάμερα και ματάκι)

7. Να ορίσετε αν θέλετε να εμφανίζετε η περιοχή της κάμερας πάνω απ την λίστα δωματίων ή κάτω από αυτήν.

Μιας και τα τροποποιημένα μας Script συνεχώς αναβαθμίζονται και εμπλουτίζονται με νέες δυνατότητες, όλοι οι πελάτες μας θα αποκτούν αυτές τις αναβαθμίσεις χωρία κάποια επιπλέον χρέωση.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το πιο λειτουργικό Chat, οπότε μην διστάσετε να συζητήσετε μαζί μας τυχόν λειτουργίες που θα θέλατε να έχει το Script σας.

 
FAQ Πολιτική Απορρήτου Όροι Χρήσης
 Copyright © VisichatHosting.grProduced by VisichatHosting.gr